webshop
Aangifte inkomstenbelasting 2021

Zie jij er tegenop om met je aangifte aan de slag te gaan?

wij zijn er om je te helpen!

Langzaam komt alles binnen druppelen...

Elk jaar opnieuw moeten de meesten van ons aangifte doen bij de Belastingdienst. Februari is vaak de periode dat alle benodigde stukken langzaam binnen komen druppelen. Voor sommige mensen is het doen van aangifte inkomstenbelasting ‘appeltje, eitje‘, maar niet voor iedereen. Indienen van je aangifte inkomstenbelasting is zo makkelijk mogelijk gemaakt door de Belastingdienst. Eerlijk is eerlijk. Toch vindt niet iedereen het fijn om zijn eigen aangifte in te dienen.

Gelukkig zijn wij er! Wij houden er wél van!

Wil jij af van het gedoe? Wij nemen je aangifte graag uit handen. Alles op een veilige manier! Geen DigiD gegevens uitwisselen, niet meekijken in jouw portaal van de Belastingdienst. Gewoon via onze eigen software, met een veilige, rechtstreekse verbinding naar de Belastingdienst. Correspondentie verloopt via ons eigen portaal. Zo zorgen we dat jouw privacy voorop staat.

en nu?

WIL JIJ...

Geen gedoe

Wij regelen je aangifte. Het enige wat je hoeft te doen is de benodigde stukken te uploaden via ons eigen, veilige portaal.

Het los kunnen laten

Jouw interesse ligt waarschijnlijk ergens anders. Onze interesse ligt bij jouw aangifte. Wij regelen het voor je, zodat jij het los kunt laten.

Zeker weten dat je aangifte juist is ingediend

Wij letten erop dat je gebruik maakt van de aftrekposten waar jij recht op hebt.

WAT KOST HET?

aangifte inkomstenbelasting

particulier
55 inclusief btw
  •  

aangifte inkomstenbelasting

met fiscaal partner
90 inclusief btw
  •  

Ben je ondernemer? Ook dan kunnen we je helpen met je aangifte inkomstenbelasting. Neem voor meer informatie en het tarief contact op via team@in4profit.nl.

JA! Ik wil mijn aangifte inkomstenbelasting graag uitbesteden.

Laat je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op!

winkelwagen (0)

Bedankt!

We nemen contact met je op!

delen? dat mag natuurlijk

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter