webshop
Eigentijds boekhouden
Boekhouden anno nu

Eigentijds boekhouden

De wereld om ons heen verandert voortdurend. Als ondernemer wil je natuurlijk met je tijd meegaan. Ook op boekhoudkundig gebied. Eigentijds boekhouden is dan een must.

Deze vorm van boekhouden is gericht op het digitaliseren van vrijwel alles wat bij een boekhouding komt kijken. Kortom: een papierloze boekhouding.

Boekhouding anno nu

Boekhouden is bijhouden. Mijn advies: houd je boekhouding zelf bij. Het grote voordeel is dat je precies weet wat er gaande is binnen je bedrijf. Door het digitaliseren van de boekhouding ontstaat er veel meer tijd en ruimte om naar de toekomst te kijken. Een digitale boekhouding is altijd up-to-date en de hoge mate van automatisering zorgt ervoor dat het bijhouden van je boekhouding zeer weinig tijd in beslag neemt.

Ik werk met diverse programma’s, zoals Moneybird, Jortt, e-Boekhouden.nl en Snelstart.nl.: factuur- en boekhoudprogramma’s voor ondernemers. Voor beide programma’s kun je via mij een abonnement afsluiten. Maak je gebruik van een ander online boekhoudprogramma? Geen enkel probleem; ik kan je gegarandeerd helpen.

Je wordt geholpen bij het inrichten van je boekhouding en je leert hoe je zelf eigentijds kunt boekhouden. Je ontvangt een stappenplan. Door middel van dit stappenplan leer je hoe je met zeer weinig inspanning je boekhouding kunt bijhouden. Bij voorkeur door 2 minuten per dag en 30 minuten per week aan je boekhouding te besteden. Meer tijd hoef je er eigenlijk niet aan kwijt te zijn.

Ik leer je ook hoe je gebruik kunt maken van je boekhoudapp, zodat je altijd en overal kunt boekhouden. Je wordt pas ‘losgelaten’, als jij je boekhouding zelfstandig kunt bijhouden. In de tussentijd ben ik beschikbaar voor alle boekhoudkundige vragen. Je kunt je boekhouding ook aan mij uitbesteden. Je levert dan via de app alle bonnen, facturen en dergelijke aan. We hoeven dan alleen je automatische bankkoppeling nog te regelen en ik zorg ervoor dat de boekingen worden gedaan.

Wil je alvast gratis mijn stappenplan voor het opstarten van je boekhouding, inclusief schema voor het creëren van een boekhoudritme, ontvangen? Vraag deze dan aan dit aanvraagformulier.

winkelwagen (0)