webshop
Workshop Proft First
Slim je geld managen met Profit First

Workshop Profit First

Waarom deze workshop interessant is voor jou? Bekijk dit filmpje!

Profit First betekent letterlijk ‘winst eerst‘. Het is ontzettend belangrijk om grip te hebben op je geldstroom. Dit geeft houvast en handvatten over ‘hoe nu verder’. Daarnaast kan het ook rust geven, je weet namelijk precies waar je aan toe bent. Precies weten hoe je bedrijf er financieel voor staat, zorgt ervoor dat je de rust kunt bewaren. Profit First staat voor veel meer dan alleen winst.

Wat is Profit First?

 • Allereerst: inzicht! Wellicht voelt het wat ongrijpbaar, maar het is echt waar. Door Profit First te implementeren krijg je inzicht in de geldstroom van je bedrijf. Jij weet uiteindelijk precies:
  • Hoeveel kosten heb ik elke maand
  • Hoeveel belasting moet ik elke maand reserveren
  • Hoeveel salaris zou ik willen en wat moet ik daarvoor omzetten
  • Heb ik voldoende geld om een buffer aan te leggen voor, jawel, crisistijd.
  • Kan ik nog winst maken en wat moet ik daarvoor doen?
 • Ten tweede: leuk! Ken je dat? Het ouderwetse Brabantia spaarblik uit grootmoeders tijd met al die vakjes, ieder vakje had zijn eigen bestemming. Dat is wat Profit First is. Een ouderwets potjessysteem in een modern jasje, de potjes zijn vervangen door bankrekeningen.
 • Ten derde: confronterend. Want als jij niks hebt gereserveerd voor bijvoorbeeld de Belastingdienst, dan heb je dit direct inzichtelijk. Of als jij jezelf te weinig salaris hebt uitgekeerd, of juist teveel. Doordat Profit First zo confronterend kan zijn word je eigenlijk direct gedwongen om grip op de situatie te krijgen.

Wat levert het jou op?

Profit First is meer dan wat ik hierboven heb beschreven. Graag neem ik je tijdens de workshop mee in de wereld van Profit First en vertel je alles over deze methode.

Ook geef ik je tijdens de workshop tips waarmee je direct aan de slag kunt. Daarnaast geef ik je voldoende informatie om zelf met Profit First aan de slag te kunnen.

Jouw investering voor de workshop is 49 euro exclusief btw. Aanmelden kan door op de knop “meld je nu aan” te klikken. Je komt dan terecht in mijn webshop waar je jouw plek kunt reserveren.

Wat klanten zeggen over de workshop

Eyeopeners! Met name dat het goed is ‘potjes’ te maken en goed voor jezelf te zorgen.

Anja Schilder, trainer en coach voor jeugd & gezin https://www.anjaschilder.nl/


Dat we uiteindelijk bij Profit First zijn uitgekomen is n.a.v. jouw proactieve houding ten aanzien van je vak en je missie, maar nodigt mij ook uit om proactief te zijn in een vakgebied wat absoluut niet mijn missie is maar een noodzakelijk kwaad. Daarmee ontzorg je mij enorm, zodat ik me bezig kan houden met mijn vakgebied en mijn missie.

Jeltje Weijer, JEL Kindercoaching http://www.jelkindercoaching.nl/


Ylse denkt mee en geeft daardoor het gevoel dat ze hart heeft voor andermans ondernemingen.

Michaela van Groningen, Villa Hakuna Matata – kleinschalige kinderopvang Tzum

winkelwagen (0)