webshop
De gezichten achter In4Profit
Lotte, Brent & Ylse

Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn een jong team bestaande uit Lotte, Brent, Ylse en onze kantoormascotte, Sjors. We hebben allemaal wel een soort van ‘kronkel’ als het gaat om cijfers. Voor velen misschien onbegrijpelijk, maar we vinden het heerlijk om ons volledig vast te bijten in de boekhouding van een ander. Maar ook om onze klanten te leren hoe ze hun boekhouding moeten ‘lezen’. Want eigenlijk is het gewoon ontzettend leuk als de boekhouding gaat leven en je er datgene mee kan doen waar een boekhouding voor is bedoelt, namelijk; Ondernemen!

Kantoormascotte Sjors

Dit is Sjors! Sjors is onze kantoorhond. Hij zorgt ervoor dat hij onze klanten allervriendelijkst ontvangt en mag ook graag honden die langs het raam van ons kantoor lopen vriendelijk begroeten. Dankzij Sjors worden we af en toe gedwongen om even ons hoofd los te maken van het scherm. Het is echt een enorme knuffel!

Administratieheld Lotte Rienstra

Administratieheld Brent Kievits

Administratieheld Ylse Sijbesma

Mijn naam is Ylse Sijbesma. Ik ben de eigenaar van In4Profit en ben begonnen aan de spreekwoordelijke keukentafel. Inmiddels heb ik twee geweldige collega’s om me heen en hoef ik het niet meer in mijn eentje te doen.

Wij willen onze klanten door middel van verbinding van dienst zijn. Sámen met de ondernemer werken aan de winstgevendheid van zijn bedrijf. Liefst een sparringpartner zijn en beslist niet alleen aan het einde van een boekjaar een jaarrekening opstellen, maar toekomstgericht denken en handelen.

Wie ik ben als persoon? Ik ben in 1980 geboren in Herbaijum, een piepklein dorpje tussen Harlingen en Franeker. Op mijn twintigste ben ik naar Harlingen verhuisd om er samen te gaan wonen met mijn jeugdliefde. We hebben drie prachtige jongens gekregen. Ik kan enorm chaotisch zijn, snel in de stress schieten (om vervolgens net zo snel weer uit de stress te schieten), kan redelijk explosief zijn en ben over het algemeen een positief ingesteld mens. Verder hou ik erg veel van auto’s. In een volgend leven hoop ik dan ook íéts met auto’s te gaan doen. Mijn favoriete auto is een groene Kever. Deze heb ik ooit als klein meisje in een boek bij mijn pake en Oate (Lemsters voor opa en oma) gezien. Ik was meteen verkocht. Ooit hoop ik dat ik zo’n auto kan rijden. Wie weet 😉

winkelwagen (0)